Fullt upp att göra med bryggiläggningar

Vi kanske även på detta sätt kan tala om att vi inte hinner med så mycket administrativt jobb som vi skulle vilja just nu. När det är så här mycket leveranser så har vi svårt att hinna med att räkna på jobb och svara på frågor. Vi vill gärna, men å andra sidan måste man ju också koncentrera sig på det man har för dagen. Vi vill med det här säga att vi vill gärna svara på frågor, men det kan ta lite tid att få svar. Hoppas ni kan ha överseende :-).  

Nu är det högtryck !!!!

Inte bara vädret, utan också hos oss. Den här bryggan har vi lagt ut i Stockholms Skärgård. Vi fick transportera y-bommar på bryggan, men också åka en extra vända med bryggan för att hämta betongankarna som den förankras med. Här har vi flyttat över allt på den gamla bryggan.
Vi ska förlänga gamla bryggan utåt, men också sätta in en extra modul inne vid land så att hela bryggan med bommar och allt kommer ut en bit.
Så här ser det ut när vi har tagit isär bryggan efter första modulen. Vi infogar en ny. Det var enklast, så slapp man flytta landkättingar och landgång över till den nya. 
Så här blev slutresultatet. Då har vi också ankrat om den gamla bryggan med nya betongankare. Den här bryggan är faktiskt tre generationer Timbobryggor, den har förlängts en gång tidigare.

11,3 meter träbetong på Värmdö

Här skulle vi byta ut en gammal brygga, som tills vidare ligger kvar bredvid den nya. Den nya bryggan har det speciella måttet 11,3 meter, det är inga problem för oss att anpassa bryggans längd. Utrustad med fyra träpollare och fyra metallpollare. Vi lade också i en boj, den röda.
Här har vi byggt ett enklare landfäste. Bryggan har istället för landgångsupphängningar i land en koppling på bryggans kortsida, sen vilar den på hjul på land. Såvitt vi vet så är gamla bryggan till salu för den som är intresserad.