Gammal trotjänare

Nu har det hänt igen! Vi har fått en fin bild på en gammal Timbobrygga, som troligen är från 80-talet, och som ägaren berättar är i gott skick och funkar bra. Vi blir så glada när våra bryggor får ett långt liv hos en nöjd ägare.
Det här är en låg badbrygga med landgång.

Bra olja för bryggan

Även om det tryckimpregnerade virket i våra bryggor är av hög kvalitet och impregnerat NTR-A så kan det vara en god idé att olja in det. Vår träleverantör rekommenderar Protim, och vi har nu några 5-litersburkar med brun nyans hemma. Oljan finns även i ofärgad och grå nyans. Här hittar du mer information om oljan, som givetvis går att köpa även på fler ställen. http://www.kopperspc.eu/kopperspc-sweden/#
 
 
 
 

Nu är det fullt upp

Efter mässan har det varit full rulle. I år har vi fått många förfrågningar, och redan nu är det i princip fullbokat till och med juni om man vill ha hjälp med utläggningen också. Det är inte många fler jobb vi kan ta på oss innan vår semester, men några kan det nog bli. 
Vi är jätteglada att många vill köpa bryggor av oss, och hoppas att ni som inte hunnit beställa än kan tänka er att vänta med leverans till hösten. Badbryggor och sånt som bara skickas iväg utan att vi ombesörjer utläggningen finns det fortfarande plats för.
Vi skulle börja lägga ut bryggor den här veckan, men isläget gör att vi får vänta till nästa vecka. Under tiden förbereder vi vårsäsongen för fulla muggar.

Nu finns vi på båtmässan Allt för sjön i Älvsjö, i c-hallen, monter C20:02

Så här ser vår monter ut i år. Vi är båda där på helgerna, och i veckan så är en av oss i montern, mest Janne.
 
Allra mest stolta är vi i år över vår fantastiskt fina modell över en träbetongbrygga. Den syns i mitten av bardisken (vår mässanpassade träbetongmodul). Där kan man se precis hur bryggan ser ut i färdigt skick, och hur den förankras. Den är byggd av Axel Örtenblad på Örtenblad Creative Studio, http://ortenbladcreative.se/. 
Den fina glasmontern runt har Ryds Glas gjort.