En underbar måndag!!!!

Fick ett mail nu på morgonen.....
 

Hej!

Det finns över 50 000 hemsidor på N.nu och idag blev www.timbobryggan.se utvald som Dagens N.nu hemsida!

Se här: http://www.dagenshemsida.n.nu/

"Dagens N.nu Hemsida är timbobryggan.se. Detta är en väldigt snygg hemsida som handlar om företaget Timbobryggan - som framställer flytbryggor i alla storlekar. Man får både läsa och se exempel på olika projekt som företaget har genomfört och vill man veta mer om företaget så finns det mer än man kan önska att läsa här. Det är en företagssajt med väldigt personlig känsla, men den är samtidigt befriad från plotter och annat som distraherar. En finfin N.nu-sajt!  "

31 okt 2016

Vi blev väldigt stolta över utnämningen, och över de fina omdömena!!! 

Har lagt ut 94 meter träbetong och inte hunnit uppdatera bloggen

Men här kommer lite info. Vi skulle byta ut en lång brygga mot en ny och det har vi jobbat med förra veckan och den här. Här ser man hur det ser ut när vi bygger ihop modulerna. Stor del av bryggan är ihopbyggd, men närmast kameran ser man hur vi har tvingat ihop två brädor (som sitter på två olika moduler). Efter det sätter vi reglar på utsidan och på mittenreglarna så att varje sektion sätts ihop ordentligt. För att kunna sätta ihop bryggan har vi tagit upp ett antal däcksbrädor som från början är ganska löst fastsatta.
Efter att bryggan byggts ihop och vi har dragit rör för vatten och el, är det dags att ankra ut den. Man har nytta av den gamla bryggan, dels eftersom det blåste nästan kuling under större delen av tiden, dels när man ska ankra ut. Man kan ta några av förankringarna från gamla bryggan och dra över till den nya, och vips har man den där man vill ha den. Sen lägger man ut de nya förankringarna.
Så här blev det! Sen ska bommarna flyttas över. Gamla bryggan är såld och kommer att bogseras iväg till ny hamn.