Bilder från förra veckans bryggor till båtklubb i norra StockholmSå här blev det när det blev färdigt (se nedan när vi höll på att spika ihop bryggan). Det är tre sektioner som är utbytta, mot land 8 m, längs land ca 23 meter och den närmaste är cirka 21 meter. Längst in på den här bryggan ser man att de är sammanfogade i vinkel, och det är gjort med gummibalk, så slipper man mellanlandgång.

Här kommer en annan bild, där man tydligt ser en gummibalk, men den är vinkelrät (bryggan in mot land och den som går längs land).

Ny träbetongbryggaHär är vår senast utlagda brygga, som vi kom hem från idag. Det var tidigare en stenkista här, som hade blivit för gammal. Då har de byggt ett däck ut över de gamla stenarna, och sen har vi lagt bryggan utanför.

Här är från en annan vinkel:

Hösten rullar på

Gjutningen blev klar sista dagarna i september, så nu är lagret fullt med moduler. I höst har vi ett antal lite större och mindre jobb inbokade. För tillfället är vi ute hos en lite större båtklubb norr om stan där vi ersätter ett antal lite äldre bryggor. Kul att vara ute igen!!
På bilden syns en brygga som är vinklad i ena änden, vi kan anpassa bryggorna väldigt mycket. Den fästes sen i nästa brygga med en gummibalk så övergången blir mycket smidig.Övrigt just nu. Snart är det båtmässa i Älvsjö, där vi kommer att finnas med i monter A11:10, det är där vi brukar stå, den är i början av november.  Vi hoppas isen lägger sig senare än förra året, då vi är fullbokade i höst.

Bokningarna i vår har börjat strömma in (KUL!!) så vi ligger en bra bit fram efter islossning om man beställer brygga för utläggning nu. Vi är glada för att så många vill köpa våra bryggor!!