Semesterledigt

Vi blickar tillbaka på en fantasktisk vår och sommarsäsong, och vi har en fin, mycket uppbokad höstsäsong framför oss. Däremellan behöver vi vila upp oss. Jobbet är inte minst fysiskt väldigt krävande, men även att ständigt vara på hugget för våra kunder. Vi börjar jobba igen 8 augusti, men är det akuta frågor så försök att nå oss, vi finns oftast i närheten, och svarar i telefon när vi kan.
 

Jo, vi måste rekommendera att bed and breakfast utanför Ulricehamn

Ekeliden Bed and Breakfast
www.ekeliden.com
Här bodde vi i en före detta lackeringsindustri, ca 1,5 mil söder om Ulricehamn. Fantastiskt boende, vackert inrett, vacker utsikt, och det hade verkligen extra allt. Vi hade pyspunka på ett däck, de hade till och med tryckluft så vi kunde fylla på däcket. Frukost, linne, städning ingick i det facila priset, mycket mysigt, och väldigt trevlig värd på boendet. Bo där om ni är i trakten!!
 
 

Rejäl hopptornsflotte

Nu har vi varit nere i trakterna kring Borås, hos en trogen kund som köpt flera bryggor av oss. Det är så roligt för oss när vi får någons förtroende.
 
Vi byggde två odäckade badbryggor på verkstaden, och lastade en släpvagn med dessa, samt virke för däckning, hörnjärn, förankringsmaterial. Sen for vi.
 
Här har vi byggt ihop de två badbryggorna till en stor flotte, den är 4,80 x 5,10. Vi har däckat den, satt på hörnjärn och förankringsringar, samt lastat på kätting och PE-ringar som ska förankra bryggan.
Vi har införskaffat en minmal liten snurra som är helt fantastisk. Vi monterar en liten akterspegel på flotten och sätter på snurran, sen kan vi köra flotten till platsen där den ska ligga, samt ankra ut den utan att behöva ta med eget flytetyg. Det innebär att vi kan åka med en bil+släp istället för två.
 
Så här blev slutresultatet. Den är högre på ena sidan, för där ska senare det tunga hopptornet på 3 meter stå. Då måste man lägga i lite extra flytkraft där det ska placeras.
(jo, vi fick låna en liten roddbåt av vår kund så vi kunde komma in till land sen)

Underbara mail!!

Måste bara få tjata om hur roligt det är med nöjda kunder. Det kom ett mail:
 
"Nu efter 36 år funderar vi på att rusta vår gamla badbrygga som ligger vid......" "Den har fått lite olja under åren och en ny längre landgång" och nu undrar vår kund vad det kan kosta med nya däcksbrädor, samt några extra flytpontoner för att bättra på flytkraften längst ut.
 
Det är så roligt när våra bryggor håller måttet!!! Slutklämmen måste jag bara få citera också, "Roligt att vår brygga och att ert företag har överlevt så här länge. Torde tyda på gott virke och god kvalité på båda."
 
Yeeeeey!!! Vi tackar och bockar.