Nu har vi levererat bryggorna till kommunen

Här kommer litet reportage från gårdagens leverans till kommunen i södra Stockholm. Det var ju ganska ruggigt väder, så bilderna blev tyvärr därefter. Det blev ju knappt ljust någon gång under dagen. Här är bryggorna lastade på kranbilen.
 
 
Det är en sorts naturskyddat område, så det gick en smal grusväg ner till sjön. På nästa bild håller vi på att lasta av
 
 
Och så här blev det när allt var utlagt, fast då var det nästan mörkt......
 
 
Sedan ska bryggorna förses med ringar och eventuellt belysning. Det är många som promenerar och motionerar här, och bryggorna här är mycket omtyckta. Det har funnits bryggor här länge men de gamla hade tjänat ut. Vi hoppas att de som använder de här kommer att bli nöjda!
 

Båt- och badbryggor till kommun

Den här veckan sker bl.a en leverans till en kommun i södra Stockholm. De ska ha bryggorna till bad, fiske, att sitta på för långfärdsskridskoåkare samt för småbåtar i en insjö. Här är bryggorna klara för leverans. Det här är modellen av lite högre men lättare badbryggor som funkar lika bra för småbåtar.
 
 

Montering av en träbetongbrygga i vinkel

 
 
I förra veckan lade vi ut en träbetongbrygga på Ekerö. Den här är lite smalare än vanligt, 2,10 är den. Så här ser det ut när vi håller på och bygger ihop vid någon kaj eller strandkant. Den här bryggan ska senare kläs in med trä på sidorna och sen ska det på träpollare.

Denna vecka har vi bl.a. jobbat med bastuflotten

Som tidigare rapporterats har vi byggt ett antal bryggor som ska byggas ihop till en större plattform, där det ska placeras en bastu.
Så här såg det ut när bryggorna var sjösatta men inte hopbyggda:
 
 
Här håller vi på att däcka flotten.
 
 
Och här är den färdigdäckad.
 
 
Idag, fredag, bogseras den på plats där den ska ligga och vi har börjat bygga staket runt om. Återkommer med lite bilder när den är på plats och klar för att förses med bastu.