40,5 meter träbetong utlagt och klart

Här har vi lagt ut en brygga till en samfällighetsförening. Den är 40,5 meter lång (9 betongsektioner), och vi har flyttat över bommarna från den gamla bryggan till den nya. 
Här fick vi också bygga ett landfäste till brygga och landgång. Det är viktigt att landgångens fäste mot land hamnar högre än själva bryggan, eftersom landgången annars nöter på bryggan. Visserligen är landgången något välvd, men det är ju också variationer i vattenstånd. Det är därför landfästet lutar uppåt från land, som är lågt i det här fallet.
 

Det är så kul när vi får bilder i efterhand!

Under våren har vi levererat badbryggor, hopptornsflotte och hopptorn till en kommun i sydvästra Sverige.
 
Vi skickade iväg det med lastbil. Då hopptornsflotten är 4 meter bred och 5,10 lång och består av två stommar så fick kunden med löst däcksvirke och fick sen bygga ihop och däcka själv. Så att det inte blir en skarv på mitten.
 
Vi fick en bild på hur det ser ut när allt är installerat och klart, och då blir vi så glada!!! För oftast när vi lämnar platsen är det ju inte helt klart. Kunden ska sätta sin egen prägel på bryggan, lägga båtar vid den, eller som här, lägga ut den och bygga klart. Fattas bara badande barnen :-)
Förutom bilder så tar vi tacksamt emot synpunkter på våra produkter, om man inte är nöjd, eller om något inte fungerar som det ska eller som man har förväntat sig. Ofta får vi feedback från nöjda kunder, och det är så kul tycker vi, men vi hoppas också att inte missnöjda kunder låter bli att höra av sig.
 

Träbetongbrygga med plattform längst ut

Den här bryggan lade vi också ut i förra veckan. Det är en träbetongbrygga i Uppsalatrakten. Den är 21,5 meter lång. De yttersta 3,60 metrarna är det en plattform med dubbel bredd, dvs 4,80 bredd. 
Den här veckan ska vi lägga ut 40,5 meter träbetongbrygga i Åkersberga-trakten. Där blir det dessutom en del tilläggsjobb, så det tar nog till efter midsommar att bli klar där.

En kanotbrygga

Den här bryggan lade vi ut i förra veckan. Den låga bryggan längst ut är 2 meter bred och 5,10 lång. Ut till den är det en 1 meter bred brygga, 10,20 meter långt uppdelat på landgång och smal brygga. När det är lång-grunt......