Högsäsongen börjar närma sig slutet och snart är det semestertid även för oss.... men än är det några jobb kvar....


I förra inlägget visade vi upp bryggan som inte var riktigt klar, och här kommer slutresultatet. Staketet ser lite tunt ut, det beror på att vår kund ville sätta dit kryssen själv.


Sen senast har vi gjort ett antal bojiläggningar, underhållsarbeten samt avslutat några jobb som behövt en sista finish. Ibland dyker det också upp något akutjobb. Vi har också varit på verkstan och levererat ut massa produkter samt byggt och levererat ganska många badbryggor till privatpersoner och kommuner.

Ibland har det kommit kunder som vill köpa nya beslag etc till sina badbryggor som är över 20 år, och då blir vi så glada!! Tänk att våra bryggor hållit så länge, och fortfarande är så fräscha att det räcker med att köpa några nya beslag, det är härligt!
Slutligen så har vi under tiden förberett vårt stora jobb med vågbrytare i närheten av Norrköping, som ni kunnat se här i bloggen. I juni kom två av fem pontoner, under förra veckan kom de tre sista, vilka tack och lov kunde läggas på kajen hos Norrköpings hamn.

I dag behövde de lyftas i, och då passade vi på att bogsera/putta upp en till hamnen där de ska ligga. Pontonerna är väldigt maffiga, och väger över 50 ton styck....Apropå semestertider. Jo, nu kommer vi lägga ut vågbrytarna kommande två till tre veckor. Vidare måste vi ta tag i vår administration före semestern, så vi inte kommer efter. Under maj-juni är det trots allt viktigast att prioritera kunderna tycker vi.