AAA - företag !!!!

Häromdagen blev vi glada och upprymda. Det ringde en person från ratingföretaget som utfärdar klassificeringar för kreditvärdighet mm. Han berättade att vi har kvalificerat oss för trippel-A!!!!
 
Nu tycker vi det är onödigt att lägga pengar på att visa upp sin kreditvärdighet genom en symbol när man lätt kan gå in och söka information om oss på exempelvis www.allabolag.se. Men, vi känner oss lite hedrade!!!
 
Till saken hör att vi ju har ganska så enkla omständigheter på vårt företag då vi inte får bygga på vår mark. I väntan på fina industrilokaler, traverser för vändning av bryggor, ett plant golv, avlopp och kommunalt vatten, så sparar vi ihop ett kapital till den dag vi kan börja bygga. Men som sagt, kul är det!!!

Vi vill hålla hög servicenivå, vilket vi hoppas glädjer våra kunder

I lördags eftermiddag blåste det ordentligt. Så mycket att en drygt 100 meter lång brygga, full med båtbommar och båtar, som lades i för 15 år sedan började röra på sig lite för långt för att det skulle kännas riktigt bra. Det var hos en båtklubb som är kund till oss sedan länge, och där vi gör arbeten löpande när det uppstår något.
 
Jag tror att de uppskattade att vi kom ut till dem och tittade på lördageftermiddagen. De hade en offert på omförankring av bryggan på måndagen, och onsdag till fredag har vi gjort jobbet. Egentligen gör vi ju inga utejobb så här års, eftersom vi behöver gjuta, men så är det när det är våra stamkunder.
 
Det var nog tur att vi kom, för när vi drog upp det som bryggan satt kvar i så såg det ut så här:
 

Här håller vår kranbilskille på med lossning av stenarna till bryggan