Och så lite gjutning däremellan...

Jo, sen hade vi ju en vecka i början av juni då vi fick gjuta upp lite mer moduler. Trots att vi gjorde ett fullt lager förra hösten, så har vi sålt slut på allt. Så nu fick vi ta fram alla gjutsaker och göra lite fler, men det är ju problem av det angenämare slaget. Mer gjutning kommer det att bli framåt mitten av augusti.

Nu har vi haft fullt upp.....

och det märks ju här på bloggen....... Vi har lagt ut ett stort antal mindre bryggor under de senaste veckorna. Vi har bl.a varit i norra skärgården, i Arkösund, på Ekerö, Värmdö, Stockholms mellanskärgård, levererat badbryggor och bryggpaket till Härnösand och till Göteborgstrakten, samt en hopptornsflotte! Denna vecka börjar vi trappa ner lite smått, för att hinna med lite efterarbeten som alltid uppstår i samband med utläggningar, innan vi själva tar ett par veckors ledighet.

Här är en bild från bryggan i Norrköpingstrakten som vi lade ut tidigare i våras.


Denna vecka lägger vi ut en brygga på Ornö, och nästa vecka är vi också ute på ett jobb.Här är en av bryggorna vi lagt ut, den ligger precis under en bro.Här var vi uppe i Bollnäs på Kristi Himmelfärdshelgen, och det blev jättefint!