Kort vårresa för lite inspiration

Vi tog tillfället i akt att åka till Göteborg och besöka båtmässan där i helgen. Det var en mysig mässa, och så fick vi träffa lite branschkollegor från västkusten och se deras montrar. Vi hade även tänkt besöka Sjöfartsmuseet för att få inspiration, men snöovädret ställde till det även för oss, så vi fick skjuta det framåt i tiden.....

Bäst på mässan var ändå de klassiska båtarna!! De är så underbart fina.För övrigt så jobbar vi på så mycket vi bara kan med tillverkning av olika beslag, samt bryggor framöver så vi ligger väl framme. Det kommer bli en hektisk vår känns det som. Isarna är fina, men.....

Önskar det vore mer vår i luften!

På Timbobryggan känner vi lite frustration över isläget. Vi skulle gärna börja lägga ut bryggor redan nu! Vi har full fart på förfrågningar och offertlämnande. Samtidigt som vi jobbar för fullt med tillverkning av olika beslag, badbryggor och träbetongmoduler.

Vi håller även på att uppdatera en del av vårt broschyrmaterial och förbereder oss inför båtmässan i Älvsjö 5-13 mars. Samt underhåller inventarier som ex.vis maskiner och släpvagnar. Och sist men inte minst, så snickrar vi på vår nya hemsida.

Orderläget för tillfället: Order som läggs nu, på bryggor som ska läggas ut av oss, kan levereras ungefär i början/mitten av juni, om man räknar med att isen släpper i början av april. Det som "bara" levereras från oss, utan montering, kan levereras tidigare.

Så vi jobbar för fullt fast det är vinter utomhus och isarna fortfarande ligger vita.....