Badlänsar


Nu har vi tillverkat ett gäng badlänsar igen!! Idag gick 17 st iväg till Västsverige. De är rustika för att göra en avgränsning i vattnet. Vi använder våra smalare pontoner. Genom dem går en genomgående galvaniserad rundstång, och i ändarna finns galvade kryss som håller allt i pontonen på plats, samt ändhattar och öglor så att de kan kopplas samman.
 
Tydligen lite svåra att få tag på, nuförtiden brukar man ju använda röda bojar vid badplatserna. Men vi tillverkar som sagt på beställning.

Bygger badbryggor

Här är en bild från byggande av en badbrygga. Först görs ramen i ett spikbord. Bryggan byggs först upp och ner, sen vänder vi på den och bygger vidare. Här fästs pontonerna, och sen vänds bryggan för att sätta på hörnbeslag och däckas.

Den här veckan är det fullt upp med att flytta bommar på en nyinstallation, samt leverera ut massa badbryggor, badlänsar, tillbehör och annat smått och gott.  Vi önskar er en riktigt fin valborg!!!!

Snabbinlägg

Just nu är det väldigt hektiskt för oss, bloggandet får vänta lite..... Idag lägger vi ut en mängd med bommar på en båtklubb norr om stan, annars har vi gjort lite småjobb med att ankra ut en liten brygga som kunden köpt begagnad. Jag (Ileana) jobbar som vanligt på verkstan och bygger badbryggor för fulla muggar, kommuner som vill komplettera inför sommaren. Samt monterar nämnda bommar..... :-) På återhörande!!!

Vi vill ha feedback från er!!!!!

Har du fått offert men inte valt oss?
Åh vad vi skulle vilja få feedback på varför. Vi har alltid jobb så vi klarar oss, men ofta är vi nyfikna på hur det går där vi har lämnat offert. Blev det något alls, eller valde ni någon annan leverantör, och i så fall varför?
 
Vi undrar också om ni som intressenter vill att vi följer upp offerterna med telefonsamtal? Ofta räcker vår tid inte till för uppföljande samtal, men det betyder inte att vi inte bryr oss. Sen tänker vi att om ni har frågor så hör ni väl av er? Det är lite svårt, för vi vill inte vara påträngande, å andra sidan undrar ju vi hur det går......
 
Feedback, feedback och åter feedback
Åh vad vi skulle vilja få feedback från er som köpt brygga av oss!!!! Vi får en hel del positiv feedback, men ytterst lite negativ. Är det något som inte är bra så vill vi höra det, så vi kan förbättra oss. Det bästa man kan få är synpunkter från de som verkligen använder våra produkter. Så: hör av dig!!!!! särskilt om du inte är nöjd.
 
Vår arbetsbåt, gissa vilken av dem?