Förlängning av befintlig brygga

Här är en brygga i Mälaren som vi har förlängt med 9 meter, två moduler. Det är enkelt att göra när det är en Timbobrygga som ligger där sen tidigare.
 
Återkommer kommande dagar med blogginlägg på jobb som vi redan har gjort, bla. ett par helbetongpontoner, varav den ena är klar, men den andra har vi fått förtöja i väntan på utankring.
Den här veckan har vi lovat en del träbetongbryggor i Stockholms skärgård, Det är viktigt med tidpunkten eftersom det är en gästhamn som snart får sin anstormning av semesterfirare. Nästa vecka har vi en ponton som ska levereras vid Höga kusten utanför Kramfors.

Nu har vi inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen....

.... vi får återkomma med lite mer bilder efter midsommar. Det har strulat till sig senaste veckan då några helbetongpontoner blev försenade flera dagar, så vi fick stuva om i vårt schema. På väg upp till Stockholm fick lastbilen med betongpontonen dessutom punktering, och det blev ännu mer försening. Bogsering till långt in på natten, plus att bensinen tog slut innan slut destinationen. Mitt i natten skulle sen Ileana medelst bil försöka hitta Janne vid någon brygga ute på landet för att åka hem och sova åtminstone några timmar.
 
Det var så det hände att någon utanför Enköping fick oväntat besök då det på morgonen låg en 10 meters betongponton och en Timbobåt vid deras lilla brygga.....
 
Den här fina bilden fick vi från en kund i Västervik som vi levererade en badbrygga med landgång. Vi blev så glada, för de hade haft en Timbobryggan innan som de var så nöjda med att de ville köpa en ny från oss! Den gamla var alltså väldigt, väldigt gammal....Så här kan det se ut när man ankrar ut bryggan själv, det kan gå ganska lätt om man kan förankra med järnringar, och det går bra om man har lite dyig botten så de sjunker ner.
 
Glad midsommar önskar vi på Timbobryggan!! Vi återkommer efter helgen och jobbar några veckor till!
 
 

Helbetong som är några år

Den här bryggan lade vi ut 2013. Den funkar jättebra för vår kund. Nu ville han ha hjälp med att lägga ut en boj, så vi passade på att ta en bild. Bilderna blir lite roligare när bryggorna har tagits i bruk, men när vi åker så har ju bryggan oftast inte börjat användas.....