Vad konkurrerar man med?

Jag gick här inne på verkstan och funderade medan jag bygger lite badbryggor som ska ut nästa vecka...... Vi känner ju av konkurrens från andra leverantörer med jämna mellanrum, och det vanligaste (tror jag) man väljer utifrån är nog priset. Det kan vara väldigt svårt att avgöra kvalitets-skillnader.
 
Vi vill inte gärna vika oss för prispressen. För oss är det viktigt att leverera kvalitet, och vi vill så gärna att ni kunder hör av er till oss om något inte är till belåtenhet, för då vill vi gärna rätta till det. Vi har under många år utformat lösningar som vi känner fungerar kvalitetsmässigt, samtidigt som vi inte kan ta till som vi skulle vilja pga. att det då skulle bli för dyrt. Vi vill driva vårt företag seriöst, långsiktigt och medvetet med tanke på vår omvärld. Vi vill helst inte utnyttja varken personer eller miljö. Vi tar betalt utifrån vad det kostar, och vi ska få en rimlig avkastning så vi kan hålla uppe vår maskinpark, vår fastighet, mm. Vi hoppas att det även framöver kommer finnas kunder som prioriterar det vi tycker är viktigt, och det är vår nisch!! Läs mer på hemsidan om du vill :-)
Här har jag plockat fram lite till morgondagens leverans, ankare, kätting, landgångsupphängningar, båtringar och linhållare som ska med....... Tyckte det var lite fint.

Lösning när det är mycket, mycket grunt på platsen......


Här har vi lagt ut en badbrygga av den högre modellen. Den är lika hög som en träbetongbrygga, men går mycket grundare i vattnet. Den är längst ut, och den är 10,2 meter lång och 2,40 m bred. Den kan man ha y-bommar på om man vill.
För att komma ut till aningen djupare vatten har vi lagt en mellanbrygga som är en badbrygga av den lägre modellen, samt en mellanlandgång och en landgång in till land.
Här kommer en bild från sjösidan:
 
 
 
 
 
 
 

Också lite special


Den här bryggan lade vi utanför en befintlig badbrygga. Det är grunt här, och man ville komma ut en bit. Den inre, befintliga bryggan var som en plattform (två hopsatta bryggor). Vi tog isär plattformen och lade de gamla bryggorna efter varandra, och reglade mm så att den skulle hålla ihop bra. Sen har vi lagt en rak landgång och sen en träinklädd 8 meters träbetongbrygga utanför. Det ska tillkomma 4 träpollare, men de råkade ta slut i lager.......

En av de mest speciella bryggor vi gjort


Den här bryggan är verkligen speciell på alla sätt. Först är det 8 meter träbetongbrygga rakt ut från land. Sen kommer ett däck som är 8 meter brett i den inre delen och 5,60 meter brett i den yttre delen. "Djupet" på plattformen är 4,80 meter. Ett exempel på att vi kan skräddarsy bryggor efter behov. Det blev också fint med så många träpollare.