Så här blev senaste projektet när det var utlagt

Nu har vi ankrat ut bryggorna från senaste rapporteringen. Allt har gått väldigt bra, och vi är glada att värmen håller i sig. Lite justeringar återstår, sen ska bryggorna utrustas med diverse tillbehör. Ena bryggan ser ut så här:Lite svårt att se, men närmast kameran (ytterst) är det helbetongpontoner 30 meter, och innanför dessa ligger 54 meter träbetongbrygga.
Den andra bryggan blev så här:Visst blev det fint?

Nu återstår två större höstjobb. Vi ska lägga ut en 10 meters träinklädd helbetongponton på Värmdö, samt göra diverse uppgraderingar av bomsystem och underhålla förankringar på en båtklubb på Värmdö.

Båtmässan Scandinavian Boat Show 2011 i Älvsjö

Nu är Scandinavian Boat Show över för den här gången, och vi har träffat många gamla och nya kunder. Det är alltid lika roligt att komma ut och träffa folk som är intresserade av flytbryggor. Så här såg vår monter ut den här gången! Mot väggen ligger en badbrygga, och utanför ett bryggdäck av en träbetongbrygga, prydd med pollare och ringar. På väggen en mycket fin ritning av en bad- resp träbetongbrygga, vårt sjökort med massa exempel på var vi lagt ut flytbryggor i Stockholmstrakten samt lite bilder på olika bryggor.

Många bryggor

Förrförra veckan påbörjade vi ett jobb i södra Stockholm med både träbetongbryggor och helbetonbryggor. Först byggde vi ihop 54 meter träbetong. Så här ser det ut. Första bilden visar när bryggan är helt hopbyggd, men däcket är inte färdigspikat.


I förra veckan anlände så helbetongpontonerna. De kom på tre lastbilar, och är 2 st 15 meters, 1 st 18 meters och en st 23 meter. Det är mäktigt när de lyfts och sjösätts. Det behövdes två kranar och mycket skickliga kranförare för att lyfta ner dem i vattnet.Den här veckan ska vi ankra ut alltihop. Det är tur att det fortfarande är varmt ute och ingen is!!