Vad händer nu?

Den här veckan har vi varit ute och lagt i båtbommar på en större brygganläggning. Vi har också fixat till en brygga där isen hade dragit ut bryggan så långt att landgången ramlade ner i vattnet. Vi har besökt mässan Nordbygg och fått lite ny inspiration och träffat vår virkesleverantör.

Vidare har vi byggt bryggor i verkstan och skickat iväg lite order. Kapat massor av virke i rätt längder. Samt mellan det räknat på mera jobb och svarat på diverse frågor i telefon. I veckans arbete har också ingått en tur och retur med material till galven.

Trevlig helg önskar vi på Timbobryggan!!

Timbobryggan outletNågon som har användning för prima restvirke? Senvuxen furu, 34 x 195, NTR-A impregnerat. Cirka 40 brädor av varierande längd, 1,20 - 2,30. Lite sprickor. Vi har ingen användning för det men tycker det är synd att slänga, så om någon vill ha det så hör av er. Gratis, eller en mindre summa du själv avgör.Bryggpaket säljes för reducerat pris, pga mindre skönhetsfel. I priset ingår landgång och brygga med beslag. Dvs inga kättingar eller förankringar, ingen badstege. Består av: Landgång 1,00 x 3 m, brygga 1,50 x 5,10. Hörnbeslag med förankringsring i varje hörn på bryggan. Ord pris är 16 500 kr inkl moms, pris för detta 15 500 kr inkl moms. Skönhetsfelet består i att mittensprikraden är lite ful. Och så är det en mindre skada på en regel under bryggan.

Orderläge början av februari

Vi har redan fått in många order inför säsongen 2012, och vi har nästan fullt hela våren och fram till midsommar. Något enstaka jobb till kommer vi att kunna boka in. Det gäller alltså större bryggor som vi också ska lägga ut. Mindre bryggor som man kan lägga ut själv och liknande kan vi såklart tillverka och sälja under våren.