Och här är ännu en sjösättning av helbetong

Nu har vi haft flera helbetongpontoner att leverera. Den här sjösattes med truck på Bullandö marina. Att sjösätta där är en glädje, personalen är så trevliga och tillmötesgående och det uppskattar vi otroligt mycket. Samma med er kunder, när ni är glada, vänliga och har förståelse för att det inte alltid går på räls även om vi gör vårt bästa så blir vi också glada :-). 
Chauffören Bengt är en glad prick!
Häftig truck som kan lyfta 17,5 ton....... Så här ser det ut när en betongponton kommer på lastbil.

Helbetong, sjösättning och bogsering

Så här ser det ut när Pampas Marina har lyft pontonen i sin stora sjösättningsvagn. Lastbilen blev många timmar försenad på grund av punktering på vägen, men Pampas är så fantastiska att ha att göra med, det gick jättebra att få sjösätta ändå.
Här sänks den ner i vattnet.
Har man bara en ponton så är det mycket lättare att putta den framför sig än att bogsera efter båten. Här är vi på väg till vår kund inne i Mälaren. Det blir ibland långa bogseringar med helbetongpontoner. De är så tunga så det är mycket färre ställen man kan sjösätta dem på.

4,80 bred brygga i Sörmland

Det här är en träbetongbrygga som är lite specialbyggd. Inre sektionen är 2,40 bred och 3,50 lång. Yttre delen är 3,50 m lång och 4,80 m bred. Då får man ett härligt däck att vistas på. Sen har ju vår kund gjort jättefint inne vid land.