En helbetong till, ett av de sista utejobben innan semestern

Här håller vi på att slutföra träinklädnad av helbetongpontonen som går ut från ett befintligt bryggdäck.
Värmen var nästan olidlig, och det var välkommet när båten stilla seglade iväg själv och Ileana fick bada med kläderna på och simma ut och hämta båten.... ibland lossar man kanske båten för något man ska göra just där den är förtöjd,...... och det kan ju tänkas att man glömmer knyta fast den igen :-)
Slutresultatet blev bra, och vi blir så extra glada när våra kunder är jättenöjda, jätteglada och alldeles otroligt trevliga!
 

Sen blev det några badbryggor

Dessa badbryggor, 5,10 meter vardera, byggde vi ihop till en lång brygga på 15,3 meter. När flera byggs ihop blir det väldigt mycket stabilare än när man har en enstaka brygga. Tyvärr blev det väldigt sent innan vi var klara, så vi hann inte ta någon bild på det färdiga resultatet......
 

Nästa projekt, en kombinerad träbetong och helbetongbrygga

Den här bryggan skulle ligga där det är lång-grunt med mycket vass, samt väldigt utsatt för vindar och is. Då gjorde vi en lösning med träbetongbrygga ut genom vassen, och sedan en helbetongbrygga i vinkel. Den är utrustad med y-bom, förtöjningspållare och badstege. Blev väldigt fint, och väldigt stadigt.
Dock hade vi lite problem vid sjösättning av pontonerna. Det kom en väldigt fin och sprillans ny kranbil som med råge skulle kunna lyfta i pontonerna. Den var dock så ny så att den inte var helt intrimmad i inställningarna, så den behövde hjälp av kranbilskompisen och tillsammans kunde de lyfta i pontonerna.....