Före midsommar

Det blev lite ofrivilligt lugnare än vi tänkt oss denna vecka, men då fixar vi lite småsaker ute hos kund och lagar lite saker på hemmaplan. Orsaken till det ofrivilliga lugnet var att vi hade bokat lossning av stora helbetongpontoner i Södertälje hamn, vilka plötsligt inte kunde ta emot lastbilarna..... så vi fick boka av transporter och leta nya lossningsplatser. Inte så där jätteenkelt när varje ponton väger sisådär 40 ton.....
Det blir nästa vecka istället.Sen har vi även byggt en hel del badbryggor. Några till privatpersoner och några till kommuner. I måndags gick ett lass med badbryggor till en kommunal camping på norrlandskusten, och de här ska gå till en kommun i södra Sverige, på västkusten. Någon kanske passerar där i sommar och badar från dem?

Roligt jobb på DjurgårdenJaha, det syns ju inte så mycket på bilden, då merparten av jobbet är under ytan så att säga. Här har vi lagt ut bottenförankringar med förtöjning vid Djurgårdsvarvet, som för övrigt håller på att föryngras betydligt. Det blir så fint, och det är så roligt att en så härlig miljö bevaras tycker vi. Att man tar vara på verksamheten och den häftiga marina miljön. Kul att få vara med på ett hörn av ett sånt fint projekt tycker vi, och att jobba inne på Djurgården är alltid lite speciellt!!

Här är en bild till förresten.