Snart dags för båtmässan - Allt för sjön - i Älvsjö

Mässan börjar på fredag för branschfolk, och fortsätter sen lördag till nästkommande söndag. Vi flyttar in på onsdag, så vi har börjat skotta fram saker och ting ur snön. Annars är det tillverkning som gäller för tillfället, för nu har vi packat upp alla saker som är inomhus och fått igång alla maskiner etc.Så här såg vår monter ut förra vårmässan. I år har är vi på samma ställe, dvs. monter C19:01 i C-hallen, ganska nära östra ingången (vid classic boats), men montern kommer se lite annorlunda ut.
Välkomna att besöka oss!!

Nu har vi lämnat ÖsmoSista flyttlasset gick i går, söndag, och kvar är bara vår truck och ett släp som kommer upp med en transport på tisdag. Sen är det bara att packa upp allt... men det ska bli väldigt roligt att komma i ordning på ett nytt ställe. Vi har ändå känt att det är bra att få gå igenom allt med jämna mellanrum, och en flytt är utmärkt för det ändamålet. Nu är alltså vår adress:

TIMBOBRYGGAN AB
Älvsby Gårdsväg 18
139 52 Värmdö

tel, mail etc är samma som tidigare.

Kommande vecka får vi packa upp saker och komma i ordning, sen börjar vi i ilfart tillverka beslag etc, samt vill också gå igenom våra fordon, båtar, motorer etc så de ska vara i form till säsongen börjar.