Nu lägger vi ut lite mer bryggor, bäst att passa på innan vinternFörra veckan lade vi ut 20 m helbetongponton i Edsviken, den sjösattes i containerhamnen i Värtan, och då såg det så här maffigt ut! Man kan ju jämföra med Janne, längst ner till vänster i bilden.

Vi håller också på med en 72 meter lång träbetongbrygga på Värmdö.


Måste bara visa vad vi såg på Beckholmen. De torrsatte en jättestor båt från Monrovia i den stora dockan medan vi var där, och det var en mäktig syn! Det var också fascinerande att se hur de förberedde dockan, hur de vattenfyllde dockan och tog bort de enorma portarna.
Timbobryggan ökar kompetensen

Veckan 16-22/11 är vi på utbildning på Sjöskolan på Beckholmen, och vi går då Fartygsbefäl VIII. Vi har nu gått tre mycket intensiva och roliga dagar, men det är mycket att lära sig. Det är otroligt mycket man ska känna till på sjön, och det är väldigt intressant och relevant kunskap. Teoripass varvas med praktikpass, och vi har hört ryktas att det blir bad på lördag......
Båtmässan - Scandinavian Boat ShowJa, så här ser vi ut på mässan, onsdag till söndag 4-8 november. Ni hittar oss i monter A11:10, ganska nära huvudentrén. Kom gärna förbi oss och prata bryggor, träffa oss, och se exempel på hur en träbetongbrygga ser ut, samt se ett stort antal exempelbilder på bryggor vi lagt ut. På vardagarna finns Janne i montern, medan Ileana är på firman och bygger träbetongmoduler mm. I helgen är vi båda på mässan.
VÄLKOMNA!