Årets första utläggning

Skulle ha gjorts den där dagen för 1,5 vecka sen då snön drog in över Stockholm. Så typiskt....... Det blev förra tisdagen istället, och så här blev resultatet. Ibland blir det annorlunda lösningar, och här skulle det vara en smal landgång långt in på bryggan. Samt en liten ramp som gör övergång från landgång till brygga lite mjukare.
Från och med i fredags håller vi på att bygga ihop en jättelång träbetongbrygga som ska läggas ut på en marina söder om Stockholm. Sen blir det bomisättning på marinan där vi rapporterade om bomupptagningen före jul........ det blev ju inte mycket is där, men hur skulle man veta det?
 

Efter båtmässan

Nu känner vi att vårsäsongen har startat ordentligt. Mässan bjöd på många besök i vår monter, och vi tycker det är jätteroligt när folk tar kontakt med oss för att ställa sina frågor och diskutera olika bryggprojekt. Det är också kul att träffa så många kunder som redan köpt brygga från oss, och höra hur det går.
Eftersom det inte blev någon vidare vinter så kan man sätta igång direkt med utejobb. Vi ska lägga i lite bommar som tagits upp för vintern, laga någon brygga som stormarna gått hårt åt, samt börja lägga ut bryggor.
 

Allt för sjön - vi finns i monter C20:02

Så här ser vår monter i c-hallen ut! Vi ställer ut tillsammans med Björn på Waxholms Sjöentreprenad AB som gör entreprenadjobb och fasta bryggor. Hittills har mässan varit jättetrevlig för oss, med många glada och intresserade besökare.
Nytt för i år är att vi har med en film som visar när vi gjuter bryggor och bygger träbetongbryggor, eftersom vi gärna vill framhålla att vi tillverkar merparten av våra produkter själva och inte köper in dem. Dvs vi har koll på hela processen från tillverkning till eftermarknad.