Glad midsommar!

Nu är vi midsommarlediga i tre dagar, och det är välbehövligt att vila upp våra hårt ansträngda muskler några dagar. Det är alltid den mesta hetsen fram till midsommar, sen får vi jobba på en del veckor till, men då med lite lugnare tempo.
Här är bryggan vi jobbade med in i det sista, men tyvärr inte hann bli helt klara med. Det är en brygga på 12,5 m med en plattform längst ut som är dubbelt så bred som bryggan. Den kommer att bli både träinklädd (på sidorna också) och ha staket. Vi får lägga in en ny bild när den är klar.

Glad midsommar önskar Ileana och Janne!

Flera bilder på olika bryggor som vi lagt ut nyligen

Nu har vi äntligen fångat några av vårens bryggor på bild!!

Här kommer några:Det här var ca 50 m träbetongbrygga på Värmdö (vi har lagt flera där i år), med tillhörande landfäste, bommar, mm.8 meter träbetongbrygga i Mälaren, nära Sigtuna. Även här har vi bidragit med lösningen för landfästet.Här har vi påbörjat sommarens största jobb, nummer två av fem vågbrytare har anlänt till Norrköping. Denna ponton är 22 m lång, 3 m bred och 2 meter hög. Den väger ca 50 ton..... och det är svårt att få med hela på en bild....Här påbörjas bogsering mot den hamn där den ska ligga, medelst puttning....Här har vi byggt ihop en badbrygga modell högre, den är lika hög som en träbetongbrygga men betydligt lättare, och framförallt, den kan ligga på grunt vatten utan att ta skada. Här har vi byggt samman fem 5,1-metersbryggor till en lång. Vi har byggt dessa bryggor i mer än 20 år, och det finns fortfarande en del bryggor från dess som fortfarande är fina och används med glädje har vi hört från ägare till dem. Det är roligt för oss att höra!!

Lite bilder också


Här är en brygga som vi lade ut för några veckor sedan på Värmdö.
Och här är ännu en som vi håller på med just nu, också på Värmdö. Den är totalt 8 meter lång, och plattformen längst ut är 3,50 m lång och 4,80 bred.

Vi jobbar, och jobbar, och jobbar, och det är så kul!

Ja, i dessa tider hinner vi inte uppdatera vår blogg så ofta. Janne har så bråttom till nästa jobb att han inte hinner med att ta bilder som kan publiceras här.....

Men de senaste veckorna har vi bl.a gjort en del underhållsarbeten bla i en gästhamn i Stockholms innerstad, vi har lagt ut 12,5 m brygga i Edsviken, levererat ett antal badbryggor till olika kommuner och privatpersoner runt om i landet, lagt ut ytterligare ca 50 m träbetongbrygga hos en båtklubb på Värmdö, levererat och monterat ett antal båtbommar, gjort vissa justeringar och underhåll hos kunder bl.a i Trosa-trakten, samt lagt ut ett mindre antal bojar.

Återkommer så snart som möjligt med lite bilder från våra jobb!!