Byte av däcksvirke på gammal brygga

Den här bryggan är inte en Timbobrygga, och den var lite sliten i trävirket. Vi har däckat om den och lagt ny överliggare, samt kompletterat med ny landgång och ett nytt landfäste.
Mellan bryggutläggningarna sticker vi emellan med underhållsarbeten på vissa bryggor. Någon förankring som lossnat, en brygga som flyttat på sig, någon justering av nyutlagd brygga som satt sig lite. Och så behöver vi tillverka lite nya beslag och gjuta lite stenar mitt i vårrusningen, för det har varit så många beställningar...... 
 
Tyvärr har vår "fotograf" också haft lite bråttom och inte hunnit fotografera allt, vi har bla lagt ut lite badbryggor i Örebro-trakten, där vi också har lagt ut ett flertal bryggor.

Restaurangponton i Sankt Annas skärgård

Vi har ju tidigare lagt ut bryggor vid Mons Camping och skärgårdskrog. Nu ville de komplettera sitt café och bistro i båthuset med en flytande servering. Den består av 8 moduler som är specialbyggda för att kunna sätta ihop till en stor ponton.
Här håller vi på att bygga ihop allt. Eftersom de var lite sena med att lägga beställningen och vi redan hade fullbokat så fick vi göra en liten kompromiss. Vi byggde ihop pontonen och ankrade ut den. Kunden däckade och byggde upp den till en lite högre höjd.
Det blev väldigt fint! Den ska nu förses med staket och möbleras, och den 2 juni invigs den. Vi kan varmt rekommendera detta vackra ställe i Sankt Annas skärgård, Mons Camping Skärgårdskrog, på hemsidan kan ni läsa mer: http://skargardsbyn.se/  
 

Träbetong i Stockholms skärgård

Den här bryggan lade vi ut på en ö i skärgården. Det blåste väldigt mycket i början av veckan och därför blev vi lite försenade i vår planering för resten av våren. Den här behövde nämligen bogseras en bit ut i skärgården, och det blåste kuling, ingen bra kombo. Vi får försöka jobba ikapp det.
Ja, här ligger gammal och ny bredvid varandra. Vi fick även bygga landfästet till den här bryggan. Här kommer en bild från ett annat håll:
Vilket mysigt ställe!

Den lite längre bryggan på Värmdö

Ja, den är nu utlagd och klar, men tyvärr har vi inte hunnit ta bilder. Däremot en bild från bogseringen av bryggan med tillhörande bommar etc. Vi fick även hänga på förankrings-stenarna, då det här ligger på en ö och då kan man ju inte lägga i stenarna i närheten av där bryggan ska ligga.
Vi har även hunnit med fler jobb sen det här, det kommer på ett inlägg i morgon.