Och så här ser den ut i vattnet! Flotten med motorfäste.Nyligen sjösatt, så det är ingen motor på ännu.

För övrigt jobbar vi på med utläggningar och diverse lagningar från vinterns härjningar, samt räknar på en del höstjobb. Den här veckan skulle vi lagt ut förankringar och akterförtöjningar på Djurgården, men då hade ett större landprojekt lagt sig i vägen för det jobbet, så då fick vi planera om en del.....

Senaste tillskottet i bryggfamiljen
Nåja, men en rejäl brygga med motorfäste har vi gjort, den är dock inte levererad än så vi har inte fotat i naturliga miljön. Vill dock visa upp hur en brygga med motorfäste ser ut. Den här är ca 55 cm hög (vattenyta till bryggdäck), 2,40 bred och 5,10 lång. Vikt drygt 500 kg.

Motorfästet i detalj:Vi har samma konstruktion på motorfästet på vår bojflotte som prövats i många miljöer.

Glömde en sak, bottentvätt!!

Jo, vi har ju också levererat fler länsar till båt-bottentvätt!! Det öppnar snart en ny tvätt i Stocksund som vi får passa på och göra reklam för. Det är roligt för oss att kunna vara med och leverera produkter till en så bra miljö-idé :-).

På följande länk hittar du mer info:  http://www.boatwasher.se/stocksund

För tillfället, andra veckan i maj, gör vi ungefär det här....

Förra veckan var lika "omöjlig" som de tidigare, men vi hann!! Slutföra utläggningen av ca 70 m brygga som byggdes ihop i mars när isarna fortfarande låg samt utläggning av ca 50 m brygga här på Värmdö. Samt lite leveranser av badbryggor och bommar...För de som tror vi tar det lite lugnt kan vi berätta att vi jobbade från 5,30 till 20,30 i fredags.

Den här veckan har det varit lite småjobb med justeringar av vissa bryggor som farit illa under vintern, och idag sjäsätter vi 40 m helbetongponton som sedan ska bogseras på plats, och ankras ut i morgon.

På fredag ska vi ut med 26,5 m träbetongbrygga med en plattform längst ut, och den håller vi på och bygger i verkstan just nu!!