Båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg, 2-4 september

 
Vi ställer ut som vanligt, och vi kommer att finnas på samma ställe som tidigare år, monternummer 34 (det är bland tillbehörsutställarna på land). Gratis inträde och gratis parkering, parkeringen ligger en bit bort men det går shuttlebussar. Hoppas ni kommer förbi och säger hej, frågar om våra bryggor och träffar oss som gör alla Timbobryggor.

Nu gjuter vi för fullt och hinner inte riktigt svara i telefon

Nu är det bråda dagar. Vi har 8 formar för att gjuta betongpontoner, mot 5 st förut. Det betyder att vi får jobba extra hårt för att hinna med att gjuta varje dag. Betongbilen kommer runt kl 12, innan dess ska vi ha lossat gårdagens pontoner, samt rengjort formar, oljat formar, lagt dit ny cellplast och ny armering, samt satt upp alla väggar igen, med mera.......
 
Vi märker att det är många som vill få tag i oss. Eftersom det bara är Janne och jag som jobbar här på företaget, och ser till att all gjutning är i sin ordning, så hinner vi ofta inte svara i telefon på dagtid. Hinner vi inte klart till betongbilen kommer så är det inte så bra, inte heller efter lossning av betong, vi måste fixa en massa innan betongen brinner. Lämna gärna ett meddelande på telefonsvararen, eller skicka sms (070-513 04 80) eller mail på info@timbobryggan.se så kan vi återkomma när vi har en stund över.

Åter från semester !!!

Nu är vi redo för nya tag, uppvilade och glada. Vi har väldigt många beställningar i höst, det är jättekul! Nu ska vi börja gjuta alla pontoner för kommande året, så det kanske inte blir många uppdateringar här på bloggen. Det blir lite tjatigt med nya gjutar-bilder var och varannan dag.......
 
Förresten, såg ni hopptornsflotten i bloggen i juli? Det var väldigt lång leveranstid på hopptorn, så vår driftiga kund byggde ett själv istället. 
Så här blev det. Fint tycker vi!! Det är 4,5 meter högt.