Bokningsläget inför våren

Vi har fattat beslutet att avstå från att ställa ut i vår på mässan Allt för sjön i Älvsjö. Tungt beslut eftersom vi har varit med så många år, men vi tar ett år i taget.
Vi är helt fullbokade i höst, och vi har redan fullt en bra bit in på vårsäsongen. Det är angenäma problem, och vi är stolta och glada över att ni kunder vill köpa bryggor från oss. Samtidigt vill vi värna våra kunder och se till att alla blir så nöjda som möjligt. Och vi vill hålla de leveranstider vi sagt, och börjar lära oss att inte boka in för mycket.
Vi är medvetna om att vår svaghet är att det ibland är svårt att nå oss (framförallt Janne?), att få svar från oss, eller att det tar tid att få en offert.... vi jobbar på det, och under tiden, ge inte upp! Fortsätt att terrorisera oss tills du får svar! Ibland är det svårt att få ihop allt när man som vi gör precis allt själva på firman. Å andra sidan kan vi ta ansvar för allt vi gör också. :-) 

Ja, vad händer på Timbobryggan ?

Vi jobbar på.... vi har jobb ute varje vecka till ungefär mitten av december. Det är dels underhållsarbeten som ex.vis omförankringar av äldre bryggor, dels är det nyutläggningar av både träbetongbryggor och helbetongbryggor.
 
Under hösten planerar vi även in en del underhållsarbete på bl.a vår bojflotte. Den är lite omständlig att sjösätta och ta upp, och vi behöver hitta en lösning där man lätt kan få ner den i sjön från släpet. Vi har provat lite olika lösningar som inte har fungerat, men skam den som ger sig!!
 
 

66,5 meter träbetong på båtklubb

Förra veckan lade vi ut denna längre brygga, det var den första efter gjutningen.Här har vi lagt in slang för el och för vatten, vi har spikat ihop merparten och satt på t-järn längs bryggan. Kvarstår att ankra ut den, och det är det rep och kätting ska användas till. Bra att ha gamla bryggan bredvid!
Här är den i princip klar, men nu har nog bryggan även fått på stolparna för el och vatten, samt en massa bommar monterade. Tyvärr brukar vi ha åkt när bryggan blir helt klar......