Det kom ett mail........

Hej,

Vi har en Timbobrygga (badbrygga), som är bortåt 30 år gammal! Den har fungerat under alla år, utan problem & vi är mycket nöjda med den. Den ligger i en vik av Östersjön, strax norr om Västervik.

Under årens lopp, har vi, förutom att olja den regelbundet, inte gjort så mycket med den, förutom att byta banden som håller pontonerna på plats under den, mot rostfria sådana. Vi har dragit upp den på land varje vinter för att skydda den mot hårda höststormar & isens rörelser.

Nu behöver bryggan dock lite mer omfattande underhåll, bl.a. är alla hörnbeslagen i stort sett sönderrostade & en del av virket måste bytas. Det är rätt naturligt, efter alla år, tycker vi.

Jag blev glad att hitta Timbobrygan på nätet, och att förstå att den fortfarande finns!! Men bra kvalitet har ett långt liv, som sagt!

Här är den gamla bryggan :-)

 
Vi blir så otroligt glada när vi får mail av den här typen. Vissa säger att man ska bygga saker som har begränsad livslängd, för då får man sälja mer, men vi tycker det är roligare att våra saker håller riktigt, riktigt länge. Vi får kunder ändå, eller rättare sagt, det har i alla fall funkat fram till nu......