Vad konkurrerar man med?

Jag gick här inne på verkstan och funderade medan jag bygger lite badbryggor som ska ut nästa vecka...... Vi känner ju av konkurrens från andra leverantörer med jämna mellanrum, och det vanligaste (tror jag) man väljer utifrån är nog priset. Det kan vara väldigt svårt att avgöra kvalitets-skillnader.
 
Vi vill inte gärna vika oss för prispressen. För oss är det viktigt att leverera kvalitet, och vi vill så gärna att ni kunder hör av er till oss om något inte är till belåtenhet, för då vill vi gärna rätta till det. Vi har under många år utformat lösningar som vi känner fungerar kvalitetsmässigt, samtidigt som vi inte kan ta till som vi skulle vilja pga. att det då skulle bli för dyrt. Vi vill driva vårt företag seriöst, långsiktigt och medvetet med tanke på vår omvärld. Vi vill helst inte utnyttja varken personer eller miljö. Vi tar betalt utifrån vad det kostar, och vi ska få en rimlig avkastning så vi kan hålla uppe vår maskinpark, vår fastighet, mm. Vi hoppas att det även framöver kommer finnas kunder som prioriterar det vi tycker är viktigt, och det är vår nisch!! Läs mer på hemsidan om du vill :-)
Här har jag plockat fram lite till morgondagens leverans, ankare, kätting, landgångsupphängningar, båtringar och linhållare som ska med....... Tyckte det var lite fint.