Nu lägger vi ut bryggor!

Förra veckan, denna vecka och nästa vecka håller vi på med att lägga ut 3 bryggor om totalt ca 250 meter på en större marina i Stockholmstrakten. Vi gör också en del löpande underhållsarbeten i några olika hamnar som vi har som kunder. Samt att vi ska färdigställa 35-meters bryggan som vi tidigare byggt i Norrköpingstrakten.

Förra veckan levererade vi fem bryggor till en fiskodling, också i Norrköpingstrakten, och det projektet är spännande att följa!

Janne är ute och levererar bryggor tillsammans med Pennan, som jobbar hos oss under högsäsonger. Ileana är inne på verkstan och gör i ordning leveranser, tar emot kunder samt servar de som är ute på jobb, mm, mm.

Glöm inte att det finns information om våra olika bryggor, ta en titt i vänsterspalten och klicka på badbryggor, träbetong eller helbetong. Under frågor och svar kan du läsa om vår filosofi, hur vi tänker.


Till sist vill jag säga att vi inte alltid kan svara i telefonen pga att vi har mycket att göra. Lämna gärna ett meddelande, så ringer vi upp när vi har tillfälle, t.ex lite senare eller på kvällen!!

/Ileana

julia

jag tycker om hedern väldigt mycket=)//julia