Mindre roliga nyheter

Nu börjar vi märka av coronapandemin i form av stigande råvarupriser. Det är stor brist på furu vilket leder till prisökningar. Även plast- och metallpriserna har gått upp mycket. I vissa fall handlar det om uppemot 50% ökning. Vi hoppas såklart att det är övergående, men just nu ser det ut så här.
 
Vi kommer att behöva justera upp våra priser ganska mycket, men tar också en del av uppgången själva i form av lägre marginaler.
 
Vi hoppas att våra kunder vill fortsätta handla av oss för att vi är väldigt måna om god kvalitet, hållbara produkter och att vi producerar så människovänligt som möjligt.
 
Du vet väl att vi tillverkar merparten av våra metallbeslag själva? De är handgjoda av oss, och galvaniseras här i Sverige så att ingen ska behöva arbeta under dåliga villkor. Alla våra bryggor är handbyggda, oftast av Ileana.
Våra plastpontoner tillverkas i Sverige med goda villkor, rören görs på ett ställe, cellplasten på ett annat, vi sätter ihop dem. När det gäller betongflytblocken så är också de handgjorda av oss, Janne och Ileana.