Nu har vi inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen....

.... vi får återkomma med lite mer bilder efter midsommar. Det har strulat till sig senaste veckan då några helbetongpontoner blev försenade flera dagar, så vi fick stuva om i vårt schema. På väg upp till Stockholm fick lastbilen med betongpontonen dessutom punktering, och det blev ännu mer försening. Bogsering till långt in på natten, plus att bensinen tog slut innan slut destinationen. Mitt i natten skulle sen Ileana medelst bil försöka hitta Janne vid någon brygga ute på landet för att åka hem och sova åtminstone några timmar.
 
Det var så det hände att någon utanför Enköping fick oväntat besök då det på morgonen låg en 10 meters betongponton och en Timbobåt vid deras lilla brygga.....
 
Den här fina bilden fick vi från en kund i Västervik som vi levererade en badbrygga med landgång. Vi blev så glada, för de hade haft en Timbobryggan innan som de var så nöjda med att de ville köpa en ny från oss! Den gamla var alltså väldigt, väldigt gammal....Så här kan det se ut när man ankrar ut bryggan själv, det kan gå ganska lätt om man kan förankra med järnringar, och det går bra om man har lite dyig botten så de sjunker ner.
 
Glad midsommar önskar vi på Timbobryggan!! Vi återkommer efter helgen och jobbar några veckor till!
 
 
Erik

Vill bara passa på att önska er en glad midsommar! Hoppas att jag kan hälsa på er då jag kommer till Sverige i Augusti.
Jag följer er blogg hela tiden, det är så kul att följa hur ni sliter och hjälper era kunder.
Varma hälsningar från Florida ( +36 idag )
Er vän Erik

Svar: Åh, vad gullig du är!! Vi tänker på er också när det regnar och är ruskväder här.... eller när vi åker förbi Strömma :-). Skönt att ni har det bra!
Om Timbobryggan