Nu var det ett tag sen......

Det beror på att vi haft så väldigt fullt upp, och det fortsätter som det ser ut just nu resten av hösten.
 
Vi har bytt betongleverantör. Den förra hette Skanska, och det var inget vidare företag att jobba med. Vi har köpt betong av dem sedan 2009, och nu blev det av att byta.
 
Vad är det som inte fungerar? Det ENDA som har fungerat kan vi säga är tidpunkt för leverans, och det har varit väldigt proffsiga chaufförer för det mesta.
 
Det som inte fungerat är främst deras säljavdelning och administration. Man får inte tag i säljaren, man får inga prisuppgifter vad betongen kommer att kosta, fakturorna (om de överhuvudtaget kommer inom 3 månader) är alltid mycket felaktiga. Det tar lång tid att få dem korrigerade. Betongen innehåller helt plötsligt stora stenar.......
 
I år, när vi till slut fick ett pris på våra köp, så hade de plötsligt höjt våra priser med över 30% per kubikmeter!!! Utan att förvarna eller kontakta oss och förklara att "tyvärr är vi tvungna att göra en större prisjustering". De förklarade bara att det är priset vi får betala. Vår slutsats blev då att Skanska är helt ointresserade av att ha oss som kund, och då ska de slippa ha oss som kund.
 
Vi hoppas det funkar bättre med nästa leverantör, som är Betongindustri. Leveranserna har funkat hittills, men fakturorna var såklart helt uppåt väggarna. Vad är det för bransch, den där betongindustrin?