Vi rekommenderar Prästkragens bed and breakfast vid Höga Kusten!!

Ledsen att vi inte uppdaterat den här bloggen bättre men vi har haft fullt upp med att leverera alla beställningar. Vi har sålt mängder med badbryggor, vi har levererat ett antal träbetongbryggor mm. Samt som vanligt skickat iväg massa beställningar av reservdelar och annat.
 
Den här veckan var vi i Nora, vid höga kusten. Vi lagade en brygganläggning som hade fått stora skador under stormen Gudrun i vintras, då det också var mycket högt vatten. Bilder kommer senare.
 
Men vi måste ändå slå ett slag för det fantastiska boende vi hittade i Nora, nära Höga kustenbron. Hotell ligger illa till när det finns ett alternativ som detta. Ett äldre par driver bed and breakfast i prästgården till Nora Kyrka. Det är så fint och prisvärt. Vi blev så väl omhändertagna, och det var så härligt personlig service. Vackert inredda rum och stora gemensamma utrymmen. En underbar frukost ingick i priset, även linne och handdukar. Dessutom var det inga problem att få kvällsmacka med te eller en soppa när vi kom hem efter dagens jobb.
 
Vi vet iallafall var vi kommer bo nästa gång vi kommer till Kramfors-trakten!!
 
 
Utsikten från prästgården.....
 
 
Och här avnjöts måltiderna, på den pelargonprydda verandan. Är det inte fantastiskt?